Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Profil / Vision​

​Profil

Hjertehjælp ApS, er en dynamisk virksomhed i konstant udvikling. Den startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2009 og er nu vokset til et anpartsselskab, der udover ejer, beskæftiger en fuldtids sikkerheds konsulent samt flere freelance konsulenter og instruktører.

Alle medarbejdere hos Hjertehjælp ApS, er uddannede instruktører, der har baggrund i redningstjenesten som brandfolk, reddere, paramedicinere og instruktører uddannet i forsvaret.

Vi beskæftiger os med at uddanne indenfor emnerne førstehjælp-hjertestarter-brandbekæmpelse samt forebyggelse som beredskabsplaner og evakueringsøvelser.

Hjertehjælp ApS, er landsdækkende og assisterer til tider vores samarbejdspartner, Total Safety, i Norge.

Vores undervisningslokale og kontor ligger i Dragør.

Vision

​At udbrede budskabet : Sikkerhed skaber tryghed og livskvalitet samt redder menneskeliv

Det vil vi gøre gennem oplysning og undervisning på en sjov og pædagogisk måde, der dog er nøje planlagt for at opnå den praktiske erfaring og viden, der sætter deltagerne i stand til at opdage samt reagere korrekt i en krisesituation.

Vores kursister skal gå hjem med en følelse af at være ”klædt godt på” samt have fået forståelsen for, hvor vigtig en rolle de egentlig spiller i de første minutter, hvad enten det drejer sig om et hjertestop eller et cigaretskod i en skraldespand ……

Hjertehjælp ApS vil til stadighed fokusere på kvalitetsundervisning. Dette opnår vi igennem altid at have opdaterede samt kompetente instruktører.

”Vi VIL være de bedste på markedet”

Med venlig og sikker hilsen

Torben Meisner, Direktør
Instruktør, brandmand og redder
.

​Adresseoplysninger

​Hjertehjælp ApS​

Rosenlund sidevej 2,

2791 Dragør

Tlf.: 31359090

E-mail: mail@hjertehjaelp.dk

CVR: 38​005251

​Se vores generelle forretningsbetingelser her

Siden d. 1. marts 2015 har vi haft 70.085 kursister

kursus

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt