Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Torben Meisner

CEO

Hovedansvarlig, Instruktør førstehjælp, brand.

Tlf: 3135​ 9090

Mail: mail@hjertehjaelp.dk

Torben har en baggrund i Frederiksberg Brandvæsen som ambulancebehandler, brandmand samt kredsløbsrøgdykker

igennem 17 år.

Er uddannet instruktør i førstehjælp samt brandbekæmpelse. Endvidere er Torben uddannet som officer i Hæren, og har her også fungeret som faglærer i førstehjælp.

Torben startede Hjertehjælp i 2009.

Jens Schmidt

Projektleder/salg

Tlf.: 3046 3601

Mail jens.schmidt@hjertehjaelp.dk

Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med løsningsorienteret salg, hvor det som tricker mig er, at være med til at levere den bedst mulige kvalitet, samt konstant at optimere de løsninger vi tilbyder. Hver gang vi bliver bedre, smitter det af på vores kunder, som således får en bedre oplevelse, og ikke mindst bedre udbytte af vores kurser.

Jeg har valgt at være med til at opbygge Hjertehjælp ApS til at blive Danmarks fortrukne partner af førstehjælps, brand og evakuerings kurser – det har jeg fordi, at Hjertehjælp siden starten, for 10 år siden, konstant har arbejdet på at hæve barren. Dette for at klæde kursisterne så godt på som muligt, til at passe på sig selv og andre. Alle vores super instruktører er tilknyttet redningstjenesten indenfor brand-redning-ambulance, og har i deres DNA, at de dagligt gør en forskel for mennesker i meget kritiske situationer.

Det er fantastisk at være med til at opbygge en virksomhed, hvor vi selvfølgelig har en kommerciel interesse, men at det produkt vi leverer, i mange tilfælde redder andres liv. At redde liv giver en helt unik tilfredsstillelse, og det forpligter os til, altid at være skarpe i vores undervisning. Det at give kursisterne selvtillid, kombineret med råd/vejledning samt den nyeste viden, betyder at de så faktisk træder til og tager ansvar i en livstruende situation –.

Jeg glæder mig til præsentere vores muligheder og ideer, samt gøre Hjertehjælp ApS til jeres fortrukne leverandør af førstehjælpskurser i verdensklasse

Carsten Meisner

Carsten Meisner, 50 år, sælger af førstehjælpskurser, hjertestarter samt brandkurser.

Tlf: 3135 7590

Mail: Cm@hjertehjaelp.dk


Derudover sælger Carsten for Hjertehjælp under brandet ”True Nordic health”, primært ansigtsmasker i flere varianter mod covid-19.
- ”Mit mål som sælger er at varetage alle kundens behov og identificere, hvad der kan styrke netop deres brand.” Sådan lyder det fra Carsten Meisner, der har ca. 30 års erfaring indenfor salg, indkøb, logistik og administration i branchen med butiksinventar og displayløsninger.


”Jeg glæder mig til at arbejde med kunderne” som delvist er de samme, men i en ny branche.

Eksternt instruktørkorps

​Hos Hjertehjælp ApS, har vi ud over vores faste instruktører, et instruktørkorps der strækker sig ud over hele landet. Alle førstehjælpsinstruktører er godkendte førstehjælpsinstruktører jf. Dansk Førstehjælpsråd.

Førstehjælpsinstruktører hos Hjertehjælp ApS deltager desuden ofte på genopfriskningskurser mm.​​ samt har mange års akutambulance erfaring. (Paramedicinere – Niveau 2/ PHTLS / akutambulancebehandlere – Niv. 1) eller anden erfaring fra beredskabet eller forsvaret.​​

​Adresseoplysninger

​Hjertehjælp ApS​

Rosenlund sidevej 2,

2791 Dragør

Tlf.: 31359090

E-mail: mail@hjertehjaelp.dk

CVR: 38​005251

​Se vores generelle forretningsbetingelser her

Siden d. 1. marts 2015 har vi haft 35.197 kursister

kursus

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt